12:40 | 26 октомври 23 6043

Кандидатите за общински съветници от „ПП – ДБ“ : „Казанлък е нашият избор“

Кандидатите за общински съветници от „ПП – ДБ“ : „Казанлък е нашият избор“ / Новини от Казанлък

“Казанлък е нашият избор” Зад това мото застава всеки един кандидат от листата на коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България”.

В листата участват професионалисти и общественици с дългогодишен опит в сферите на сигурността, архитектурата, бизнеса, спорта, културата и образованието.

Водач на листата е кандидата за кмет, Алекси Алексиев, следван от лидерите на “Продължаваме Промяната” и ДСБ в Казанлък - Васил Томов и Иван Лапчев.  В отбора на “ПП-ДБ” ще видите и уважавани общественици от града на розите и тракийските царе като Георги Стоянов, Иван Бакунин, Георги Григоров и Методи Маринов, лидер на местната структура на “Да, България”.

Екипът е готов да работи всеотдайно и да направи всичко възможно да се решат проблемите в общината максимално бързо, за да се осигури спокойствие за гражданите.

Със своята експертиза и добра комуникация с гражданите, кандидатите са уверени, че успеят да превърнат община Казанлък в едно по-добро място за живеене.

Вижте и всички кандидати в листата на коалицията:

1. инж. Алекси Алексиев –кандидат за кмет на община Казанлък.  Той е на 56 години, роден и израснал в Казанлък. Висше образование от Националния военен университет във Велико Търново.

Кариерата си започва като офицер в Главно управление Строителни войски. През 1991 година постъпва в МВР и в продължение на повече от 20 години натрупва сериозен управленски опит, като достига до ниво директор на Областна дирекция на МВР в Стара Загора до 2013 г.

Професионалното му развитие продължава с поемането на ръководството на частна охранителна фирма за регион Стара Загора, а от 2015 – а до 2017-а година е директор на Дирекция „Сигурност“ в Министерството на земеделието, храните и горите в София. От 2017 г. до момента член на Държавната комисия по сигурността на информацията. Женен с две деца.


2. Васил Томов. Васил е на 44 години. Роден и израснал в град Казанлък. Той е семеен с две деца. Завършил е средното си образование в казанлъшкото СОУ "Екзарх Антим I". След това заминава за Англия и завършва бизнес администрация в университета в Кент. Владее английски и руски език.

През 2001г. година Васил се завръща в България. Трупа опит в различни сфери преди да основе свой бизнес.

Васил е запален по екстремни спортове като ски и планинско колоездене.

Той вярва, че бизнеса в Казанлък може да се развива без зависимости и корупционни схеми.


3. инж. Иван Лапчев. На 53 години. Инженер от Технически университет в София с две електро специалности, той прилага квалификациите си в успешен семеен бизнес, свързан с печатните произведения и рекламата. Собственик е на печатница в Казанлък с 25-годишен опит.

Председател е на ДСБ в града повече от 10 години.

Хората го познават като един от най-активните свои съграждани с позиции по най-съществените обществено-политически теми.


4. Георги Стоянов. На 43 години, женен с едно дете.

Висшето си образоване завършва в Технически колеж-София.

От 1994 до 2017 година е познат в Казанлък като журналист, работил като радио и телевизионен водещ, както и с публикациите си в местния и националния печат. Работил е 6 години в Шотландия.

Съавтор на книгата „История на футбола в Казанлък“.

От 2019 до момента работи в отдел „Озеленяване и битово обслужване“ в голямо казанлъшко предприятие, като в момента е заместник – ръководител. Любител нумизмат, със собствен видео канал.

Ще се бори за популяризирането на историческите артефакти от Казанлък, както и за по-добра спортна инфраструктура и екология.


5. арх. Иван Бакунин. На 34 години, женен, с едно дете. Дипломиран архитект с широк опит в проектирането и строителството на сгради и съоръжения. Започва образованието си по Архитектура в УАСГ София, след което се дипломира в ENSAP Лил, Франция. Владее три чужди езика.

Преподавал Архитектурно проектиране и Градоустройство в казанлъшка професионална гимназия.


6. Георги Григоров. На 38 години, женен. Магистър по ‘’Счетоводство и контрол’’ от Икономически Университет Варна. Той е предприемач, основател и партньор в няколко фирми. Експерт е в сферата на маркетинга, продажбите, планирането, бизнес развитието и обучението на екипи. Притежава опит в управлението на проекти.

 


7. Методи Маринов. Семеен с едно дете. Председател на Политическа партия „Движение Да, България“ за Казанлък.

Завършил Националната спортна академия. Натрупал опит като състезател с различни отличия в кариерата си, включително, държавна титла, Маринов е треньор по волейбол и учител с магистратура „Спортен психолог“.

Има административен опит като Старши експерт “Спортни дейности и бази“ към Община Казанлък. Владее английски език.


8. Теодора Димчева. Семейна, с две деца. Бакалавър от Калифорнийския университет в Сакраменто по бизнес администрация и психология. Тя има 20-годишен професионален опит в САЩ, включително в американската армия и рекламната индустрия, където се занимава с маркетингови проучвания, статистика и анализ.

Преди 6 години се завръща в България и работи като мениджър.     


9.Мартина Станева. Магистър по философия в СУ „Климент Охридски“ и  „Артистично психо социални практики“ в Нов Български Университет – София.

Член на УС на Българско сдружение по психоанализа и групова анализа , член на Българско дружество по психодрама и групова терапия и Българска асоциация по психотерапия.

Координатор в няколко международни проекта в социалната сфера със следдипломна квалификация „Културен мениджър“. Работи във фондация, която развива своята дейност в област Стара Загора.  Владее английски, немски и руски език. 


10.Вяра Маркова. Завършва Нов Български Университет –София, икономика и бизнес-администрация, със специализации в областта на туризма и стопанското управление.

Започва трудовата си кариера, като икономист в едно от големите предприятия в Казанлък.

В момента е организатор на експедиция и спедиторска дейност в частна фирма.


11. Вергиния Станева. Квалифициран учител и педагог с дългогодишен опит в сферата на образованието. Завършва  Компютърна техника и софтуер в Техническия университет - Габрово и Педагогика в Тракийски университет - Стара Загора.

От 1995 до 2017г. е преподавател по информатика и ръководител на компютърни зали в професионална гимназия в Казанлък.

В момента е собственик на онлайн магазин за ръчно изработени изделия.


12. Пламен Милчев –лютиер.

Един от майсторите на щрайхови инструменти, които прославят Казанлък като град на музиката и лютиерството, традиционен за Казанлък занаят в последния един век. 


13. Румен Петков –художник.

Един от най-талантливите съвременни автори на Казанлък в областта на художественото изкуство, с десетки изложби в България и чужбина. Работил като учител. Семеен, с двама сина.


14. Димитър Василев. На 29 години. Учител по математика в  казанлъшко училище. Магистър по математика от Великотърновския университет.

Представител на младите и образовани граждани на Казанлък, които искат да предадат знанията си на най-малките.


15. Инж. Владимир Даскалов. Дългогодишен аналитик компютърни комуникации, ръководител поддръжка на принтерен парк на голямо местно предприятие.

Радиолюбител – лиценз 1-ви клас със собствен инициал. Организира и продуцира повече от 20 години ежегодния национален събор на радиолюбителите ХОБИ РАДИО ЕКСПО в Казанлък. Пеенето е страстното му хоби като част от градския хор „Севтополис“ към Народно читалище „Възродена Искра“.


16. Мария Гаджева. Психолог и начален учител с над 10 годишен стаж в системата на образованието. Завършила е магистратура „Училищна психология“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. С опит като управител на частен детски център.


17. Вяра Димитрова. Тя е и кандидат кмет за село Овощник. Завършила  Национален Военен университет „Васил Левски“ направление Стопанска логистика – приложен софтуер, анализ на данни, финанси и счетоводство. С опит в търговията и счетоводството.


18. Борислав Господинов. На 48 години роден и израснал в Казанлък. Собственик на електронен магазин. Живял е и във Великобритания. Активен съмишленик и всеотдаен работохолик за каузата на „Продължаваме промяната“ от самото начало на нейното създаване.

 

Като доказани професионалисти, кандидатите за общински съветници от коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България" са готови да приложат своят опит и да направят Казанлък по-добро място за живеене.

Всички те твърдо застават зад мотото: КАЗАНЛЪК Е МОЯТ ИЗБОР!

Може да ги подкрепите, като гласувате с номер 66 на изборите на 29 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума планирате да похарчите за подготовката на ученика тази есен?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел  търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ на следните позиции:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ на следните позиции:

• БАРМАН/КА • СЕРВИТЬОР/КА (на бюфет или на свободна консумация) • ПОМОЩНИК СЕРВИТЬОР/КА ЗА ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ...

Работа 18/09/2024 гр.Казанлък
Кингс Валей Медикъл и СПА хотел  търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Кухня“ на следните позиции:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Кухня“ на следните позиции:

• ГОТВАЧ/КА ТОПЛА КУХНЯ • ГОТВАЧ/КА СТУДЕНА КУХНЯ • ПОМОЩНИК ГОТВАЧ/КА (зеленчукоподготвително) • СЛАДКАР/КА •...

Работа 18/09/2024 гр.Казанлък
Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „ХАУСКИЙПИНГ“:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „ХАУСКИЙПИНГ“:

• ХАУСКИЙПИНГ СУПЕРВАЙЗОР • Камериери стаи и камериери общи площи (С или БЕЗ ОПИТ) ЗА ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ...

Работа 18/09/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк пъб търси да назначи бармани и сервитьори

Ню Йорк пъб търси да назначи бармани и сервитьори

Ню Йорк пъб търси да назначи бармани и сервитьори. За информация на място в Ню Йорк пъб или на тел. 0888887525 ...

Работа 10/09/2024 гр.Казанлък

Най - четени новини

за последната седмица

Фризьорка от Казанлък ще съдийства на международен фестивал на красотата и прическата

9090 | 12 септември 2024

Осем красавици от Казанлък се борят за короната в конкурса “Лице на Стара Загора - Област“

8430 | 12 септември 2024

Четири СПА хотела от региона станаха лауреати в престижен национален конкурс

7615 | 12 септември 2024

Поздравителна картичка с внушителни размери, зарадва рожденичка в Казанлък

5950 | 15 септември 2024

19-годишната Рая Йовчева от Казанлък е участничка в музикалното шоу „Гласът на България“

5793 | 17 септември 2024

“Арсенал“ кани на общоградски празник Казанлък

5624 | 15 септември 2024

Нови наемни цени за гаражите в общинска собственост в Казанлък

4751 | 17 септември 2024

Задържаха 43-годишен шофьор в Източното с почти 2 промила алкохол

4454 | 13 септември 2024

С ритуал на приемствеността започна новата учебна година в Механото

4278 | 16 септември 2024

Казанлъшката перла “Оструша“ и мъглижката църква „Св. Великомъченик Димитрий“ участват в авторитетен архитектурен конкурс

3060 | 13 септември 2024
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак