13:41 | 18 март 24 3969

Починал е един от пострадалите при инцидента в Прохода на Републиката

Починал е един от пострадалите при инцидента в Прохода на Републиката / Новини от Казанлък

Мъж на 50 години е починал при инцидента в Прохода на Републиката, съобщават от ОДМВР - Стара Загора. Раненият в катастрофата е издъхнал на 16-ти март. 

Припомняме, че пътнотранспортно произшествие стана на 15-ти март, около 18:30 часа в Прохода на Републиката. Според  информация на Областна дорекция на МРВ л.а. "Фолксваген Туарег", управляван от 23-годишен мъж се е блъснал в насрещно движещ се л.а. "Мерцедес Спринтер”, управляван от 26-годишен водач.

В резултат на удара различни по тежест травми и наранявания са получили водачът на микробуса и пътувалите с него 9 пълнолетни лица, както и пълнолетна жена, пътувала в л.а. “Фолксваген”. Всички пострадали са били  откарани в УМБАЛ - Стара Загора, където трима от тях са били обслужени амбулаторно, след което и освободени, а останалите са били настанени за лечение. На 16-ти март единият от ранените, мъж на 50 години, е починал.

В Районно управление - Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.1, буква "в", вр. чл.342, ал.1 от Наказателния кодекс.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак