15:48 | 10 април 24 4427

Гимнастичките на СК “Розова долина“ отново станаха златни медалистки

Гимнастичките на СК “Розова долина“ отново станаха златни медалистки / Новини от Казанлък

Отново златни медалистки имат треньорите Мариана Ламбова и Милена Калайджиева от СK по художествена гимнастика "Розова Долина" гр.Казанлък от международен турнир "Диляна". Той се проведе на 06-07.04 в град Пазарджик. Гимнастички ни взеха участие в дисциплина ансамбли,  индивидуална надпревара и масов спорт.

Шампионки и златни медалистки станаха момичета от ансамбли:
- ДМВ в състав: Валентина Карацанова, Симона Далиева и Селин Каларева  за съчетание с топки.
- родени 2016 г. Андреа Ангелова, Симона Кръстираева, Теодора Тодорова, Дара Драганова, Йоана Цонкова за съчетание БУ

3-то място и бронзови медали за ДМВ до 11 години в състав: Александра Юрукова, Василена Ангелова, Деа Стоянова, Николета Колева за съчетание с обръчи. 

Индивидуална надпревара:
ДМВ категория А:

Божидара Деребеева стана шампионка на обръч и на лента и се окичи със златните медали. При ДСВ категория А  от СК “Розова Долина” взеха  участие Николета Иванова, Александра Арсова и Катерина Христова. Катерина Христова успя да се качи на почетно второ място на обръч и се окачи със сребърен медал. Николета Иванова се класира на пето място на топка.  По регламент класира се по една състезателка от клуб във всяка категория.
При Жени в категория Б имахме 6 устнички: Никол Братованова, Елеонора Буковска, Стефани Маринова, Магдалена Петкова, Виктория Паскова и Алев Валиева. Виктория Паскова стана втора на топка и втора на бухалки и се окичи със сребърни медали.  Тук също по регламент класира се по една състезателка от клуба. 

Момичета от Масов спорт с треньорите Мариана Ламбова и Милена Калайджиева показаха новите си атрактивни и красиви композиции. Те завладяха публиката в зала Иван Симеонов и заслужено се окачиха със златните медали.  Всички ни гимнастички показаха  надграждане и напредък в своите съчетания.

Снимки: Dimitra Lefterova

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак